فرهنگی/دانشجویی
1402/9/21 سه‌شنبه
بیست و سومین جشنواره هفته پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
به گزارش روابط عمومی هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۲ با شعار پژوهش و فناوری پیشران رشد تولید و مهار تورم از روز ۱۹ تا ۲۵ آذر ماه برگزار می‌شود.

.

یکی از برنامه‌های وزارت علوم برای بزرگداشت این هفته برگزاری بیست ‌و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری است که در ر‌وزهای ۲۰ تا ۲۲ آذرماه در مصلی تهران برگزار می‌شود.

و برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری به شرح زیر اعلام شد:

1. تحقق شعار سال که مقام معظم رهبری اعلام فرموده‌اند
  2. حل چالش‌ها و مشکلات در سطح  استان‌های کشور
  3. کمک و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و فناور استان
  4. ترویج فرهنگ پژوهش و فناوری در کشور و ارتقای شأن و جایگاه پژوهش و فناوری و فعالان در این حوزه برگزاری ارتباط سازنده با بخش‌های صنعت در کشور
  5. تشویق و ترغیب پژوهشگران و فناوران کشور به تولید بیشتر علم و فناوری و ثروت ناشی از آن و  ارتباط مستمر با علم و فناوری
  6. افزایش اشتغال و کارآفرینی
  7. قدردانی شایسته از پژوهشگران، فناوران، مؤسسات پژوهشی و دستگاه‌های اجرایی پیشگام در حوزه پژوهش و فناوری و ایجاد انگیزه در آن‌ها
  8. افزایش حساسیت و توجه مدیران به فعالیت‌های پژوهشی و فناوری